Fókuszolás önismereti és képző csoport

Életeseményeink során a felmerülő érzéseinken, gondolatainkon kívül testi átéléssel is reagálunk, még akkor is, ha nem mindig vagyunk ennek tudatában. A Gendlin féle Fókuszolás megtanít a figyelmünk által felismerni, és kifejezni ezeket az átélt érzeteket. A múltbeli, testi szinten is elraktározódott lenyomatokat ennek segítségével feldolgozhatjuk. Használhatjuk különböző segítő foglalkozások, terápiák eszköztárába illesztve, de önfejlesztő módszerként is hatékony.

150 órás önismereti csoport indul Budapesten 2018. szeptemberében a Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület keretében. Havonta egy hétvégén találkozunk, 20 órás blokkokban. Segítő foglalkozásúak számára a képzés 120 órás szupervíziós szakaszban folytatható.

A csoportkezdést felvételi interjú előzi meg.

Felvételi szeminárium: az első 20 óra, melynek végén lehet elköteleződni a 150 órás folyamatra.

A képzés elvégzéséről minden résztvevő a New York-i székhelyű Fókusz Intézet koordinátora által hitelesített tanúsítványt kap, illetve a képzést a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület is elismeri az Egyesület pszicho-szomatoterapeuta képzésének módszerspecifikus részeként.

A módszerről bővebben itt: www.fokuszmodszer.hu

Időtartama: 9:00-18:00

Díja: 1800.- Ft /óra, egy nap 10 munkaórának számít, vagyis a díj 18.000.-Ft /nap

Első alkalom: 2018. szeptember 29-30.

Jelentkezés a csoport vezetőinél:

Horváth Viktória, mentálhigiénés tanácsadó, szenior fókusztréner: 30-987-2321

Horváth Éva, pszichológus, fókusztréner: 70-291-3003, horeva@gmail.com

Comments are closed.